עמוד הבית > %D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9F%20%D7%9C%D7%9E%D7%92'%D7%93%D7%A8%D7%94%20%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%9C%20/%20%D7%9C%D7%91%D7%A0%D7%94%20%D7%93%D7%90%D7%91%D7%97
מתכון למג'דרה מבורגול / לבנה דאבח

מתכון למג'דרה מבורגול / לבנה דאבח

אוכל עושים באהבה או לא עושים בכלל...
גן צעדים, חולון

 

מצרכים:
5 ק"ג בורגול עבה
1 ק"ג עדשים ירוקות
7 בצלים גדולים

 

אופן ההכנה:
משרים את העדשים שעתיים במים.
מניחים את העדשים בסיר קטן לחצי בישול.
במקביל מטגנים בסיר אחר בצלים עד השחמה.
מוסיפים את הבורגול והעדשים עם המים ומוסיפים עוד 2 קנקני מים (מעט מעל גובה הבורגול).
מתבלים ב 2 כפות מלח, כמון-כף עץ גדושה, כורכום-כף עץ גדושה ו- 1/2 כף פלפל שחור ומביאים לרתיחה.
מבשלים על הגז הכי נמוך עד שאין יותר מים בסיר.

לאחר סיום הבישול מטגנים את שאר הבצלים ומוסיפים לסיר המוכן.