עמוד הבית > %EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD'%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20/%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD
מתכון למג'דרה מבורגול / לבנה דאבח

מתכון למג'דרה מבורגול / לבנה דאבח

אוכל עושים באהבה או לא עושים בכלל...
גן צעדים, חולון

 

מצרכים:
5 ק"ג בורגול עבה
1 ק"ג עדשים ירוקות
7 בצלים גדולים

 

אופן ההכנה:
משרים את העדשים שעתיים במים.
מניחים את העדשים בסיר קטן לחצי בישול.
במקביל מטגנים בסיר אחר בצלים עד השחמה.
מוסיפים את הבורגול והעדשים עם המים ומוסיפים עוד 2 קנקני מים (מעט מעל גובה הבורגול).
מתבלים ב 2 כפות מלח, כמון-כף עץ גדושה, כורכום-כף עץ גדושה ו- 1/2 כף פלפל שחור ומביאים לרתיחה.
מבשלים על הגז הכי נמוך עד שאין יותר מים בסיר.

לאחר סיום הבישול מטגנים את שאר הבצלים ומוסיפים לסיר המוכן.