עמוד הבית > %EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD'%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20/%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD
מתכון למג'דרה / טורעאן

מתכון למג'דרה / טורעאן

מעון פתאפיתא סוכר - טורעאן

חומרים:
2 כוסות עדשים כתומים
1 כוס בורגול
בצל חתוך גס
שמן לטיגון
5 כוסות מים
מלח

אופן הכנה:
1. מנקים ומרתיחים את העדשים.
2. מטגנים את הבצל על מחבת.
3. כשהעדשים מוכנים, מערבבים עם הבצל ומוסיפים את המים ומבשלים.
4. מוסיפים את הבורגול ומתבלים עם מלח. מבשלים 5 דקות, מערבבים, מנמיכים את האש ומבשלים עוד 5 דקות. מכסים את הסיר ומחכים שכל הנוזלים יתאדו.

בתאבון

מתכון למג'דרה