האגודה לבריאות הציבור - מובילה בתחום איכות ובטיחות המזון
מי אנחנו
האגודה לבריאות הציבור הינה עמותה פרטית עצמאית (עמותה רשומה - מוסד ללא כוונות רווח)
שנוסדה בשנת 1972 על ידי משרד הבריאות, המעסיקה כ- 1000 עובדים מכל תחומי הבריאות.
מה החזון שלנו
• קידום הבריאות ואיכות החיים של הציבור בישראל על ידי קביעה ויישום סטנדרטים לאיכות ובטיחות המזון והתזונה.
האם "טעים – זה מספיק"???
• בשנים האחרונות אנו נמצאים בעידן 'התזונתי – בריאותי' בו מעמיקה ההבנה של הציבור ושל תעשיית המזון כי מזון טעים אינו
מספיק אלא חשוב שיהיה איכותי, בטיחותי ובריא.
מי קהל היעד שלנו
• מוסדות חינוך וחינוך מיוחד - בתי ספר, מעונות יום, משפחתונים, צהרונים, מועדוניות, פנימיות, ישיבות.
• מזנונים - מוסדות חינוך, מקומות עבודה.
• מסעדות, בתי קפה, אולמות אירועים, חברות הסעדה, יצרני מזון, בתי מלון, בתי אבות.
• מטבחים מבשלים ו'מטבחי קצה' במקומות עבודה.
• גופים ממשלתיים וציבוריים )כדוגמת רשויות, מרכז השלטון המקומי, צה"ל, משטרה, שב"ס(.
מגוון השירותים שלנו
• ייעוץ וליווי שוטף לאיתור הנושאים הדורשים שיפור בתחומים: התזונתי, הקולינרי, הווטרינרי ובתחום בטיחות המזון.
• מתן פתרונות ובניית הדרכה ייעודית לשיפור הליקויים.
• קביעת נהלי עבודה לעסקים בודדים ולרשתות.
• לקיחת דגימות מזון לבדיקות במעבדה של האגודה, המוכרת על ידי הרשות להסמכת מעבדות ומשרד הבריאות.
• מתן הדרכות והשתלמויות מקצועיות לצוותים.
• הכנה לביקורות תברואה של משרד הבריאות.
• עזרה בהכנת מכרזים לבחירת ספק קייטרינג.
הצוות המקצועי שלנו
צוות מקצועי מהשורה הראשונה בארץ בתחום המזון והתזונה, הצוות כולל מהנדסי מזון, שף, וטרינר, דיאטניות ותברואנים.
פרטי קשר:
המחלקה לאיכות ובטיחות מזון ותזונה
טלפון: 04-6766429